Colegio Escolapios Algemesí

PROPOSTA EDUCATIVA


En el nostre Col·legi comptem amb dues línies per a cada curs d'Educació Infantil (3, 4 i 5 anys), Educació Primària i Educació Secundària. A més a més, comptem amb el mòdul de Formació Professional Bàsica de Cuina i Restauració. Apostem per l'educació integral de l'alumne i proposem una formació en "Saviesa, Alçada i Gràcia". Per a això comptem amb especialistes preparats en les diferents disciplines, sempre en contínua formació i renovació, al servei dels alumnes i famílies.

En la nostra proposta educativa incloem una ampliació horària setmanal de 2 hores i mitja en les etapes d'Infantil i Primària, que es distribueixen uniformement entre les diferents assignatures i que ens ajuden a reforçar els aprenentatges i fomentar la metacognició, a més d'apostar pel treball cooperatiu, les rutines de pensament i el treball per projectes. Comptem amb un Gabinet Psicopedagògic i un Departament d'Orientació, format per especialistes titulats que atenen les necessitats dels alumnes, des que comencen amb nosaltres, fins a l'edat adulta, passant per les seues pràctiques laborals en 4t d'ESO dins del Projecte Mentor i quan, com a exalumnes, ens sol·liciten orientació i ajuda.

El treball col·laboratiu amb associacions i empreses locals, amb l'Ajuntament d'Algemesí, les eixides curriculars, els viatges Erasmus que permeten als nostres alumnes de primària poder viatjar per tot Europa, l'oferta de grups Calassanç, una oferta d'activitats extraescolars rica, variada i assequible, juntament amb propostes d'innovació vinculades als grans esdeveniments del centre i reconegudes com a Experiències d'Innovació Educativa per la Conselleria d'Educació, fan del nostre centre un centre d'avantguarda, que ofereix una educació amb visió de futur però centrada en la persona, i alhora una educació familiar que aposta pels valors cristians com a valors inherents al desenvolupament de l'ésser humà.

 

Galería de imágenes


ENLLAÇOS DESTACATS